Kampanjen gäller till och med den 31 oktober - Anmäl ditt intresse idag!

Anslut klimatsmart fjärrvärme

Vill du också ha en jämn och behaglig temperatur inomhus utan minsta ansträngning? Varma duschar för hela familjen utan risk att varmvattnet tar slut? Skulle det dessutom kännas bra att din uppvärmning är ekonomisk, tyst och klimatsmart? Då är det dags för fjärrvärme även i ditt hus.

Kraftringen arbetar just nu för att etablera fjärrvärme som uppvärmningsform i ert bostadsområde. En sådan etablering förutsätter dock att vi får tillräckligt många kunder som vill ansluta sig. Därför kontaktar vi dig och andra i området för att se om det finns ett tillräckligt stort intresse för att möjliggöra etableringen av fjärrvärme i ert område. Om intresset är tillräckligt stort avser vi att börja dra in fjärrvärme i området under 2023 och avsluta arbetena under 2024.

Just nu få du möjlighet att köpa en komplett fjärrvärmeinstallation för 140 000 kr*. Dessutom bjuder vi på 2 års fri service av din fjärrvärmecentral.

Installationen innehåller allt från grävning till material och du behöver inte göra någonting - Kraftringen löser allt åt dig.

Kampanjen är tidsbegränsad och gäller för fastigheter som mottagit ett specifikt kampanjerbjudande samt gjort en intresseanmälan senast den 31 oktober 2022.

*pris inklusive rotavdrag

**klicka här för att läsa mer om vad som ingår i priset

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon