Teckna serviceavtal för din fjärrvärmecentral

Serviceavtal – gör det enkla enklare

Fjärrvärme är världens enklaste värme. Den är bekväm, tyst och har låg miljöpåverkan. Ändå kan det bli ännu enklare. Teckna ett serviceavtal med Kraftringen så kommer vi hem till dig och kontrollerar att din anläggning fungerar som den ska och justerar den för bästa driftsekonomi. Med regelbundna servicebesök optimeras funktionen på din fjärrvärmeväxlare till att bli mer kostnads- och energieffektiv. Vi tittar till reglerutrustning, reglerventiler, expansionssystem, pumpar, avstängningsventiler och smutsfilter. Skulle ändå något oförutsett hända som medför att du behöver byta hela, eller delar av din fjärrvärmeväxlare får du förmånliga och fasta priser.

Service varje år eller vartannat år? Välj det som passar dig bäst!

Vi erbjuder två olika former av serviceavtal:

  • Med Serviceavtal Villa får du ett servicebesök en gång per år. Kostnaden är 125 kr/mån och bindningstiden är 12 månader.
  • Med Serviceavtal Villa Budget får du ett servicebesök vartannat år. Kostnaden är 80 kr/mån och bindningstiden är 24 månader.

Efter bindningstiden förlängs serviceavtalen månadsvis med en månads ömsesidig skriftlig uppsägning. Kostnader för material och besök utöver servicebesöken tillkommer men erbjuds till rabatterat pris. Servicebesöken utförs vardagar mellan klockan 07.00 och 16.00.

Tillgång till tekniker under dagtid till ett rabatterat pris

Vid fel som uppstår under vardagar mellan 07.00 och 15.30 är du välkommen att ringa vår felanmälan på 010-122 70 00. Våra tekniker bokar in ett besök hos dig så snabbt det går.

Tillgång till jourservice vid akuta fel till ett rabatterat pris

Ring vår jour på 010-122 70 00 vid akuta fel under kvällar eller helger.
I priset ingår jourutryckning, servicebil, inställelse och två timmar arbetstid.

Teckna serviceavtal!

 

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon