Sponsring & samarbeten

Med vår vision "Energi för framtida generationer", tar vi ansvar inte bara för det vi gör här och nu utan också för det vi lämnar efter oss till kommande generationer. Vi vill använda vår kraft till att leda omställningen till ett hållbart samhälle. Som ett led i att Kraftringen jobbar för ett hållbart samhälle hushållar vi med våra resurser. Vi fokuserar på några få utvalda samarbetspartners och evenemang, som vi själva väljer, och riktar våra resurser och insatser där det verkligen behövs.

Med vår sponsring vill vi bidra till att alla barn och ungdomar får meningsfulla och minnesvärda upplevelser inom naturvetenskaperna, så att deras intresse för energi, klimat och miljö kan växa och i sin tur bidra till utvecklingen av ett inkluderande och hållbart samhälle.

I år jobbar vi vidare med vårt samarbete med Stiftelsen Skånska Landskap. Under våren 2024 har ca 200 barn uppdelat på 8 klasser från årskurs 2 få möjlighet att spendera en dag vid Snogeholmssjön för att bekanta sig med grodor. Klasserna har tillsammans med naturvägledare från Stiftelsen Skånska Landskap fått uppleva livet i dammen samt grodans fascinerande lek och spännande liv. På ett lekfullt och pedagogiskt sätt bekantade vi oss med ekosystem, biologisk mångfald och näringskedjor. 

Till hösten kommer 200 barn i årskurs 4 få möjlighet att spendera en fartfylld dag i skogen, lära sig göra upp eld, prova på en naturlig hinderbana och massa annat kul.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon