Skaffa fiber - från intresse till anslutning

Det öppna stadsnätet är ett fiberbaserat höghastighetsnät som erbjuder en komplett infrastruktur för internet, telefoni och TV. Redan i dag kan du få 1000 Mbit/s och i framtiden kommer Gbit-hastigheterna att bli en del av vardagen. Vårt fibernät finns i Lund, Lomma och Eslöv.

1

Du skickar in din beställning

Du kan när som helst välja att ansluta din villa till fiber om din adress finns i vårt fiberområde. Sök på din adress för att se om det finns möjlighet att beställa fiber och teckna sedan ett avtal direkt. Om din adress inte finns hos oss är du välkommen att göra en intresseanmälan så undersöker vi möjligheten att ansluta dig.

2

Bekräftelse på din beställning

När du tecknat ditt avtal får du en bekräftelse av din beställning via post. Här får du också information om vad som händer härnäst.

3

Vi kommer hem till dig

Nästa steg är att vår projektör kommer hem till dig på ett besök. Tillsammans hittar ni den bästa lösningen för hur just ditt hus ska bli anslutet. Projektören tittar på bostaden både invändigt och utvändigt och det är viktigt att ni är helt överens om hur byggnationen ska lösas. Nu blir det grävning nästa!

4

Du är ansluten till nätet

Grattis till en god investering! Nu är du ansluten till fibernätet är förberedd för framtiden – oavsett snabb den än kommer att bli framöver. Det är dags att välja vilka leverantörer och tjänster du vill ha.

Klicka här för att komma till tjänsteportalen Zmarket. Uppge din adress för att se vilka tjänster som finns och vad de kostar.

 
På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon