Välkommen till Kraftringen Service

Tillsammans skapar vi en ljusare, varmare och mer hållbar framtid.

Kontakta oss

Kraftringen Service erbjuder entreprenad- och servicetjänster inom elkraft, belysning, ställverk och ställverksservice. Våra kunder är i huvudsak elnätsbolag, byggbolag, kommuner, markentreprenörer, fastighetsbolag och industrier. 

Vi är ISO-certifierade!

På Kraftringen arbetar vi ständigt med att förbättra verksamheten på olika sätt. Därför är det också en självklarhet för oss att vara certifierade enligt ISO-standard. Hela Kraftringen, inklusive dotterbolag, är miljöcertifierat enligt standarden ISO 9001, 14001 och 45001. Vårt miljöledningssystem hjälper oss att arbeta systematiskt med våra viktiga miljöfrågor, vara proaktiva och ständigt förbättra miljöprestandan. Läs mer om vårt miljöarbete här.

Kraftringen Service är dessutom kvalitetscertifierat enligt ISO 9001. Det innebär att vi har ett aktivt kvalitetsarbete där vi ständigt arbetar med att förbättra och säkra kvaliteten på våra tjänster och produkter. Här hittar du vårt kvalitetscertifikat. 

BV_certifikation_ISO9001_930x500.jpg

Intresserad av våra entreprenadtjänster?

Ring vår växel på 010-122 70 00 eller fyll i vårt kontaktformulär

Skicka meddelande
På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon