Värme- och kylalösningar för ditt företag

Fjärrvärme för företag och fastigheter

Fjärrvärme en riktig smart lösning - istället för att alla ska ha egen panna eller värmepump så kopplar vi samman tusentals fastigheter och ansluter allt till våra värmeverk där vi har full koll på bränsle och utsläpp.

Bara fossilbränslefri produktion!

Hållbar gas till företaget

För att få gas behöver man två olika avtal, ett för gasnätet och ett för gashandel. Naturgas och biogas har en hög verkningsgrad och är ekonomiskt jämförbart med andra värmesystem. Läs mer om gas till företag.

Behagligt inomhusklimat med kyla

Är du i behov av ett mer behagligt inomhusklimat eller kyla i tillverkningsprocessen? Kraftringen erbjuder olika lösningar för kyla, både fjärrkyla och individuella lösningar för företag. Har du behovet, har vi lösningen!

Läs mer om våra kylalösningar

Geoenergi - bli självförsörjande på värme & kyla

Har din fastighet ett kombinerat värme- och kylabehov? Har du begränsade möjligheter att ansluta fastigheten till fjärrvärmenätet? Då kan en smart geoenergilösning vara för dig. Våra specialister hjälper gärna till med allt från den inledande geologiska utredningen, till detaljprojektering och installation. 

Läs mer om våra smarta geoenergilösningar.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon