Värme & kyla för små och stora bostadsrättsföreningar

Här hittar du allt inom fjärrvärme för din BRF

Visst är fjärrvärmen en riktig smart lösning - istället för att alla ska ha egen panna eller värmepump så kopplar vi samman tusentals fastigheter och ansluter allt till våra stora värmeverk där vi har full koll på bränsle och utsläpp. Men tänk om du kan göra din fjärrvärme ännu smartare? Låt oss berätta mer!

Hållbar gas till din BRF

För att få gas behöver man två olika avtal, ett för gasnätet och ett för gashandel. Naturgas och biogas har en hög verkningsgrad och är ekonomiskt jämförbart med andra värmesystem. Läs mer om gas till bostadsrättsföreningen.

För dig som önskar en bekvämare vardag!

Med ett Serviceavtal kan du känna dig trygg i att vi sköter underhållet av fjärrvärmecentralen eller gasanläggningen.

För dig som även önskar sänkta energikostnader, längre hållbarhet och en anläggning som är optimerad och övervakad - då ska du välja ett Drift- och Underhållsavtal

Smart Energistyrning med NODA för er som vill få en smart BRF som optimerar energianvändningen utifrån väder, vind och priser. 

För dig som vill ha total komfort rekommenderar vi vår premiumtjänst Komfortavtal. Med Komfortavtalet får ni jämn inomhustemperatur, optimerad och välunderhållen värmelösning, en rak kostnad och en kontaktperson. Vi sköter allt!

 

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon