Intresseanmälan

Kraftringen och vår partner Svea Solar kommer att vägleda dig i varje steg på vägen för att bli egenproducent av el från solen, allt från rådgivning till färdig installation.

Vi har valt Svea Solar som vår partner tack vare deras gedigna erfarenhet inom branschen tillsammans med deras högt ställda hållbarhetsagenda vilket klingar väl med de höga krav som vi på Kraftringen ställer på våra samarbetspartners och leverantörer. 

Installera solceller -steg för steg

1. Beräkning & intresseanmälan

Använd solcellskalkylatorn på vår partners hemsida för att få ett snabbt första estimat över vad en investering i solcellsanläggning skulle innebära för dig. I detta görs även din intresseanmälan. Räkna på ditt tak hos Svea Solar

2. Offert

Vår partner Svea Solar kontaktar dig för rådgivning och en första offert.

3. Platsbesök

Om du är fortsatt intresserad, kommer Svea Solar besöka din fastighet för att säkerställa de fysiska förutsättningarna.

4. Beställning & installation

Efter det får du en slutgiltig offert och om du väljer att acceptera den inom 30 dagar påbörjas förberedelserna för din solcellsinstallation.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon