Elavtal för miljökloka företag

När du väljer ett elhandelsavtal från oss kan du vara säker på att du alltid får el från förnybara källor som vatten, sol, vind eller biobränslen. Dessutom har du alltid möjlighet att komplettera med ytterligare miljötillval som uppfyller ännu strängare miljökriterier. Låt oss hjälpa dig när det är dags att välja elhandelsavtal!

Gör ett extra miljötillval

Vi erbjuder endast el från förnybara källor. Dessutom kan du göra ett extra bra val för miljön. Välj mellan Solel och el märkt Bra Miljöval som är Naturskyddsföreningens extra strikta märkning.

Vi är registrerade hos Elsäkerhetsverket

Elsäkerhet.JPGDet kan vara svårt att veta vem som kan, och inte minst får, utföra elarbeten i våra hem. Sedan några år finns det därför en Elsäkerhetslag som gör det enkelt för dig som konsument att kolla upp om företaget du tänkt anlita har rätt kompetens. Självklart är vi på Kraftringen registrerade hos Elsäkerhetsverket, och i de fall vi anlitar leverantörer är dessa också registrerade. Läs mer här!

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon