Vad händer om jag inte betalar min faktura?

Om du inte betalar din faktura i tid kan det medföra extra kostnader för dig. Det kan dessutom leda till att din el, gas eller fjärrvärme stängs av. Kraftringen samarbetar med Visma Amili AB för att skicka ut påminnelser och för kravhantering.

Har du fått en väldigt hög faktura och har problem med att betala den i tid? I så fall är det viktigt att du hör av dig till oss i god tid innan fakturans förfallodatum. Vi har ofta långa svarstider, speciellt runt förfallodatum, så vänta inte med att kontakta oss om du inte kan flytta förfallodatument själv via Mitt Kraftringen utan behöver hjälp.

Här ser du de steg som beskriver vad som kan hända om du inte betalar din faktura. Här finns också information om vilka regler som gäller för att du ska kunna ansöka om att få anstånd med att betala en faktura.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon