Felanmälan dygnet runt

Du ringer och felanmäler avbrott på 020-55 66 00 dygnet runt. Ringer du från utlandet slår du +46 771-55 66 50. Utanför ordinarie kontorstid (klockan 16.00 - 08.00) är det vår larmoperatör Eniro 118118 som tar emot samtalen.

Se våra aktuella avbrott.

Strömavbrott

Innan du felanmäler ett strömavbrott kan det vara bra att själv göra en snabb felsökning. Det gör du i några enkla steg med hjälp av vår checklista. På så vis ser du om det rör sig om ett avbrott hos oss eller ett fel i din egen anläggning.

Har du Kraftringen som elhandelsbolag men ett annat elnätsbolag? Då är det ditt elnätsbolag du ska ringa och felanmäla strömavbrott hos.

Fjärrvärmeavbrott

Bor du i flerfamiljshus? Då är det i första hand din fastighetsägare du ska kontakta om du har problem med värme eller varmvatten. Annars ringer du vårt felanmälningsnummer 020-55 66 00.

Gasavbrott

Har du problem med din gasleverans felanmäler du på vårt felanmälningsnummer 020-55 66 00.

Avbrott i öppet stadsnät /fiber

Felanmälning av öppet stadsnät/fiber gör du direkt hos din tjänsteleverantör. Läs mer om hur du gör det här.

Avbrott i gatubelysning

Upptäcker du offentlig gatubelysning som inte fungerar felanmäler du det hos din kommun.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon