Laddstolpar som passar dig

Baserat på dina val i Elbilshjälpen rekommenderar vi någon av laddboxarna här under. Alla våra laddboxar går att väggmontera, är anpassade för inomhus- och utomhusbruk, passar Typ 1 och Typ 2-kontakter och finns med uttag eller fastmonterad kabel.

Laddbox Basic

Den enkla laddboxen från Garo ger en högre effekt än ett vanligt eluttag och laddar därför din elbil snabbare. Laddboxen är dessutom ett säkrare alternativ. Till skillnad från ett vanligt vägguttag är anslutningen anpassad för elbilsladdning och stänger av elen om något fel uppstår. Laddaren kan ställas in på flera strömstyrkor. Läs mer om Laddbox Basic här.

Laddbox Smart

Vill du ladda smartare? Laddboxen från Chargestorm känner av elanvändningen i resten av fastigheten och anpassar laddeffekten. På så sätt kan du säkerställa att din bil alltid laddas så snabbt och effektivt som möjligt utan att föreningen behöver göra onödiga höjningar av huvudsäkringen. Läs mer om Laddbox Smart här.

Vad gör jag nu?

Vi rekommenderar dig att kontakta ägaren till ditt parkeringshus och informera om vilken laddare du behöver. Ägaren kan sedan ta kontakt med oss så kan vi berätta mer, projektera och genomföra installationen. Fyll i formuläret nedan så vet vi att du är intresserad och kan vara beredda att assistera dig när du hör av dig igen!

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon