Anslut högspänningsanläggning över 500kW

Planerar ni att ansluta en större anläggning till elnätet? Om er anläggning ligger inom vårt nätområde, kan ni redan idag skicka en förfrågan om anslutningsindikation via formuläret nedan.

OBS! Avser inte exploateringsområden/nybyggnadsområden utan att dessa hanteras via föranmälan och behandlas i de projekt som pågår.

Just nu är det ett rekordstort intresse för bland annat solceller vilket leder till att fler vill ansluta sig till nätet. Detta innebär att utbyggnad av elnätet inte kan följa samma takt. Om din verksamhet planerar att ansluta elintensiv verksamhet eller bygga solcellsanläggning, behöver ni kontakta oss i så god tid som möjligt. 

Kraftringen Nät AB är lokalnätsägare i följande områden:

kraftringen-elnat.png

Lund, Lomma, Eslöv, Klippan, Hörby, Höör, Åstorp, Hallabro och Torsås. För detaljerad info om nätgränser. Läs mer på nätområden.se (välj nätbolag och klicka på visa).

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon