Ung konstnär från Lund skapar konstverk till Stortorget

På fredag kommer en av Kraftringens duktiga konstnärer från i somras tillbaka och målar en stor fotovägg för Stortorget.

Kommer du ihåg Art Shacks från i somras när unga konstnärer målade nätstationer i Lund?

Nu har vi åter igen bjudit in en av de duktiga konstnärerna - Anna Duvskog – och den här gången ska hon hjälpa oss att måla en stor fotovägg med Myror.

Väggen som Anna arbetar på ska placeras ut på Stortorget i Lund i samband med julskyltningen. Fotoväggen har utsågade hål så att besökarna ska kunna sticka in sina huvud i myrornas värld och ta roliga bilder.

- Det är så kul att få bli utvald till ännu ett kul projekt från Kraftringen. Det ska bli roligt att se glädjen hos barn och vuxna när de sticker in ansiktet i denna vintervärld, säger Anna Duvskog konstnär.

Kraftringen sponsrar även isbanan och gratis utlåning av skridskor för att fler barn både från Lund och närliggande kommuner ska få möjlighet att prova på en härlig vinteraktivitet tillsammans med kompisar och föräldrar.

- Utöver skridskoåkningen vill vi erbjuda något roligt och lekfullt som uppskattas av både barn och föräldrar, säger Sofia Sjölin Marknadschef på Kraftringen.

Fotoväggen och isbanan kommer att finnas på Stortorget i december och en bit in på nästa år.

- Vi kommer även ha kritor och myror att måla i vårt tält. Vi vill uppmuntra barnens kreativitet och låta dem måla, avslutar Sofia.

Fredagen den 26/11 i samband med grantändningen kommer Kraftringen att bjuda på glögg på Stortorget. Anna kommer att stå i ett tält och slutföra sin fotovägg från och med 14:00. Då finns det möjlighet att ställa frågor till Anna.

- Det är så kul att få bli utvald till ännu ett kul projekt från Kraftringen. Det ska bli roligt att se glädjen hos barn och vuxna när de sticker in ansiktet i denna vintervärld, säger Anna Duvskog konstnär.
På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon