Kraftringen avser tacka nej till bud på Skånska Energi

Acsnacs Energi AB (”Acsnacs”) har lämnat ett offentligt uppköpserbjudande till aktieägarna i Skånska Energi Aktiebolag (”Skånska Energi”) om att överlåta sina aktier i Skånska Energi till Acsnacs för 72 kronor per aktie under en acceptfrist som löper till kl. 17:00 den 8 oktober 2018. Infranode Energi AB (”Infranode”) har också lämnat ett offentligt uppköpserbjudande till Skånska Energis aktieägare om att överlåta sina aktier i Skånska Energi till Infranode för 75 kronor per aktie under en acceptfrist som löper till och med den 15 oktober 2018.

Kraftringen Energi AB (publ) (”Kraftringen”) har mottagit såväl Acsnacs som Infranodes respektive erbjudande och offentliggör härmed att Kraftringen under nuvarande omständigheter har för avsikt att tacka nej till Acsnacs och Infranodes respektive erbjudande.

Kraftringen äger 147 852 aktier av serie A och 591 414 aktier av serie B, motsvarande 8,93 procent av kapitalet och 9,18 procent av rösterna, i Skånska Energi.

Acsnacs Energi AB (”Acsnacs”) och Infranode Energi AB (”Infranode”) har lämnat uppköpserbjudanden till aktieägarna i Skånska Energi Aktiebolag om att överlåta sina aktier i bolaget. Kraftringen Energi AB (publ) har mottagit respektive erbjudande och offentliggör härmed att Kraftringen under nuvarande omständigheter har för avsikt att tacka nej till såväl Acsnacs som Infranodes erbjudande.
På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon