Fortsatt utveckling mot miljösmarta bostäder

Den 1 mars undertecknades ett nytt samarbetsavtal mellan Kraftringen och AF Bostäder. Det avtal som nu undertecknats innebär bland annat att Kraftringen och AF Bostäder tillsammans tar ytterligare ett steg mot mer miljösmarta bostäder.

- AF Bostäder är sedan länge en stor och viktig kund för Kraftringen och vi är mycket glada att nu kunna fördjupa detta samarbete ännu en nivå. Tillsammans tar vi ytterligare ett steg för att bygga ett hållbart Lund, säger Sylvia Michel, vd och koncernchef för Kraftringen.

Det nya avtalet innebär ett närmare samarbete där Kraftringen erbjuder en helhetslösning med miljö och hållbarhet i fokus. Kraftringen kommer tillsammans med AF Bostäder att arbeta med att energieffektivisera bolagets befintliga fastigheter. Syftet är att nå målet om 15 % minskad energiförbrukning fram till 2019. Kraftringen åtar sig dessutom att senast 2020 leverera fjärrvärme som produceras helt fossilbränslefritt.

- Vi ser fram emot ett fördjupat samarbete med Kraftringen, där vi sätter miljö och hållbarhet i fokus och kan erbjuda våra hyresgäster både fortsatt hög komfort och ett ansvarsfullt boende, säger Henrik Krantz, vd på AF Bostäder.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon