12 300 kr till Naturskyddsföreningen!

Under september och oktober firade vi att Naturskyddsföreningens tuffa miljömärkning Bra Miljöval fyller 25 år i år. Under kampanjperioden har vi skänkt 100 kr till Naturskyddsföreningen för varje nytt tecknat elavtal med tillvalet Bra Miljöval. Kampanjen är nu över och vi vill tacka alla kunder som slagit ett extra slag för miljön! Då 123 personer valt att teckna ett avtal med Bra Miljöval under kampanjperioden betalar Kraftringen in 12 300 kronor till Naturskyddsföreningen som stöd till deras fortsatta miljöarbete.

Även du kan slå ett slag för miljön, trots att kampanjen är över. Teckna ditt elavtal med Bra Miljöval här.

Du som redan har ett elavtal hos oss kan enkelt koppla Bra Miljöval till ditt befintliga avtal. Ring kundservice på 020-32 61 00 så hjälper vi dig!

Läs mer

Tillvalet Bra Miljöval kan kombineras med alla våra olika avtalsformer. Här kan du jämföra våra olika avtal och priser.

På Kraftringen arbetar vi ständigt med att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle. Läs mer om vår hållbarhetsresa här.

På Naturskyddsföreningens webbplats kan du läsa mer om vilka krav som ställs på elen som märks med Bra Miljöval.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon