Välkommen till finalen av Spänningssökarna 2015!

Söndagen den 22 november kl. 14.00–18.00 är det dags för årets final av Spänningssökarna på Sparbanken Skåne Arena i Lund (Stattenavägen 25, 222 28 Lund).

Det blir en eftermiddag fylld med kunskap, spänning och positiv energi. Finalen leds av moderatorn Fredrik Berling. Under dagen kommer våra sju finalister att presentera sina smarta energilösningar, besvara juryns frågor och därefter kommer årets pristagare att utses. Det kommer att bjudas på lättare tilltugg och härlig underhållning!

Du anmäler dig här senast den 15 november.

Först till kvarn …

Vi har inte möjlighet att ta emot ett obegränsat antal besökare vid finalen. Därför gäller först till kvarn-principen och föranmälan krävs. Detta för att vi på ett bättre sätt ska kunna förbereda oss och göra en uppskattning av antalet besökare. Din anmälan är bindande och innebär en garanterad plats om du är på plats senast 15 minuter innan evenemanget börjar. När du har fyllt i anmälan kommer du att få en mejlbekräftelse med en biljett till finalen.

Mer om Spänningssökarna

Spänningssökarna är en tävling som vi på Kraftringen anordnar för elever i årskurs 9 i Lund, Eslöv, Hörby och Lomma. Tävlingen går ut på att eleverna ska komma på smarta lösningar på hur man kan hantera framtidens energibehov. Totalt har mer än 3 500 elever deltagit i tävlingen sedan vi startade 2011. Läs mer om Spänningssökarna här.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon