Kraftringen stolt sponsor av Eslövs Näringslivsdagar

Den 3-5 september samlas Eslövs företag, föreningar, skolor och invånare till ett gemensamt tredagarsevenemang kallat Därför: Eslöv. Tillsammans skapar vi förutsättningar för utveckling, samarbeten och goda affärer som inte bara Eslöv, utan hela regionen får nytta av. Årets tema är ’Vad kan Eslöv göra för Skåne? Vad kan Skåne göra för Eslöv?’

Kraftringen är sedan flera år tillbaka en av huvudsponsorerna av Eslövs Näringslivsdagar. Tillsammans med Eslövs kommun och andra aktörer vill vi skapa förutsättningar för utvecklingen i kommunen och i regionen. Vi kommer att finnas på plats i Medborgarhuset den 3 och 4 september. Vi ses!

Kraftringen är sedan flera år tillbaka en av huvudsponsorerna av Eslövs Näringslivsdagar. Tillsammans med Eslövs kommun och andra aktörer vill vi skapa förutsättningar för utvecklingen i kommunen och i regionen. Vi kommer att finnas på plats i Medborgarhuset den 3 och 4 september.
På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon