Dags för SM i Power Grid igen!

I augusti är det äntligen dags för andra upplagan av Lunds spelfestival! Kraftringen är på plats även i år och arrangerar svenska mästerskapet i Power Grid.

Spelfestivalen, Lund 1923, har precis som i fjor mängder av olika arrangemang som rör såväl roll- som figur- och brädspel. Allt går av stapeln 25-27 augusti i AF-borgen i Lund.

I brädspelsbaren, som du hittar i Stora Salen, kommer vi vara på plats hela helgen och erbjuda kvalificeringsspel.

Power Grid
Har du aldrig spelat Power Grid förut? Inga problem! Vi hjälper till att komma igång. Spelet ligger högt på topplistor över alla tiders brädspel och det är inte utan anledning. Här behöver du pokeransikte för att dölja dina avsikter i kraftverksauktionen, ekonomiskt sinne för att ha råd med bränsle och strategiskt tänkande för att konkurrera ut dina motspelare i kampen om nätutbyggnaden. Men framför allt kommer du att ha roligt!

Mer information
SM i Power Grid kommer att spelas med standardkartorna i Power Grid Recharged. Inom mästerskapet sätter vi en tidsgräns på två timmar per parti. Minst fyra spelare per kvalrunda. De spelare som samlat ihop högsta poängerna under helgen får spela finalen och tävla om ära och fina priser! Sista kvalpartiet kan starta senast 11.00 på söndagen. Finalen spelas söndagen 27 augusti, 13.30. Må bäste elnätsstrateg vinna!

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon