Vatten- & temperaturanalys - se över ditt värmesystem!

Funderar du på att se över ditt värmesystem men känner dig osäker över vilken analys som passar bäst för just din fastighet? Vi erbjuder ett paket med ett värde upp till 20 000 kr för endast mellan 8000 kr och 12000 kr. Med paketet kan du spara upp 8000 kr.

Vad använder BRFen för energi idag och hur ser kostnaden ut?

Det finns goda möjligheter för dig som bor i en bostadsrätt att spara energi till nytta för ekonomi och miljö. En energioptimering bidrar med en bättre komfort för de boende.

Varningssignalerna som avslöjar din värmeanläggning:

  • Smutsigt systemvatten som sätter igen ventiler
  • Korrosion som förstör komponenter och rör som bidrar till läckage
  • Funktions- och driftstörningar som ger ojämn temperatur

Kraftringen hjälper gärna din bostadsrättförening att kontrollera energisystemet. Som en proaktiv partner hjälper vi dig med tillsyn, beredskap och framförallt driftoptimering av ditt system. Våra energiexperter hjälper dig att ta reda på om din anläggning är felinställd eller i behov av rengöring.

Paketerbjudande! Spara upp till 12000 kr.

Vi erbjuder ett paket med ett värde upp till 20 000 kr för endast 8000 kr till 12000 kr. Med paketet kan du spara upp 8000 kr. I det här paketet ingår temperatur-och vattenanalys:

  • En temperaturanalys görs för att försäkra dig att inomhustemperaturerna i lägenheterna är jämna där tillfälliga temperaturgivare placeras.
  • En vattenanalys genomförs med ett vätskeprov ifrån värmesystemet och du får du reda på hur värmesystemet mår.
    Just nu!
På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon