Elnätet runt Nynäshamn inspekteras med helikopter

Kraftringen arbetar för att ge våra kunder en säker elleverans och därför genomför vi helikopterbesiktningar av våra nätområden.

Vi kommer nu att utföra inspektion av våra luftlinjer i Nynäshamn med omnejd under v.23 för att lokalisera och åtgärda eventuella fel i förebyggande syfte. Vi beräknar att påbörja flygningen tisdagen den 7 juni och fortsätter under resten av veckan beroende på väderförhållanden. Det vi tittar på under inspektionen är i första hand växtligheten runt ledningen för att hitta träd som vid hårda vindar kan riskera att blåsa omkull och orsaka strömavbrott.

Vi ber om överseende med de eventuella störningar som inspektionen kan orsaka då flygningen kommer att vara relativt låg. Givetvis tar vi största hänsyn till hästar och andra betesdjur för att dessa inte ska störas.

Vi kommer under v.23 att utföra helikopterbesiktning av våra luftlinjer i Nynäshamn med omnejd för att lokalisera och åtgärda eventuella fel i förebyggande syfte.
På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon