Kraftringen Service fortsatt helägt dotterbolag till Kraftringen Energi

Kraftringen Energi AB har beslutat att behålla ägandeskapet i dotterbolaget Kraftringen Service AB. Anledningen till detta beslut är att koncernen, efter dialog och förhandling med intresserade köpare kombinerat med djupgående marknadsanalys, konstaterat att det är det långsiktigt bästa för såväl Kraftringen Service AB, koncernen och övriga kunder på marknaden.

Försäljningsprocessen startade i höstas. Kraftringens samtliga fyra ägarkommuner - Lund, Eslöv, Lomma och Hörby - godkände en eventuell försäljning av Kraftringen Service AB. Under processen har det funnits ett flertal intressenter och under vintern har diskussioner och förhandlingar genomförts med ett urval av potentiella köpare. Efter analys och förhandlingar har Kraftringen Energi AB beslutat att långsiktigt behålla ägandeskapet i dotterbolaget Kraftringen Service AB.

FAKTA om Kraftringen Service AB:
Kraftringen Service AB är ett helägt dotterbolag till Kraftringen Energi AB och är Kraftringens entreprenad- och servicebolag. Tjänsteområden är huvudsakligen elkraft och belysning. Kunder är framför allt elnätsbolag, byggbolag, kommuner, markentreprenörer, fastighetsbolag, industri och bolagen inom Kraftringen. Kraftringen Service AB har cirka 200 medarbetare och verkar i Götaland.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon