Timpris - Ett smart elavtal

Påverka din elkostnad - välj timpris och kombinera med en riktigt smart styrning

Vill du ha möjlighet att sänka dina energikostnader genom att anpassa din förbrukning efter när elpriset ligger lågt?

Med vårt timprisavtal, i kombination med smarta produkter och apparna AktivVärme samt True Energy, kan vi enkelt hjälpa dig till en effektivare energianvändning och ge dig möjlighet att påverka din elräkning.

Kanske har du villa, värmepump eller elbil - och vill passa på att automatiskt värma upp huset eller ladda bilen när elen är som billigast. Då är timpris och de smarta produkterna helt rätt för dig!

Teckna timpris idag och börja använda el under lågprisperioderna på ett smartare sätt! Mer information om vårt timprisavtal hittar du här.

Teckna Timpris här!

Här kan du även beställa till Ngenic Tune & Ngenic Track. Leverans inom 4 veckor från beställning!

Beställ
;

Timpris ♥ Ngenic

Ett extra bra val för dig med värmepump och vattenburet värmesystem

Med den smarta termostaten Ngenic Tune och tillbehöret Ngenic Track till elmätaren i kombination med vår nya app AktivVärme får du som Timpris-kund alla verktyg för att båda kunna påverka din elräkning samt få full kontroll på din förbrukning på ett smart och enkelt sätt. Aktivera elprisstyrning i appen samt styrning av värmepump så anpassas energiförbrukning efter elpriserna samtidigt som tjänsten försöker tillgodose din önskade inomhustemperatur.

Läs mer här. 

;

Timpris ♥ True Energy

Ett extra bra val för dig med laddbar bil eller egen laddbox

Har du en Tesla, en VW ID eller en egen laddbox? Genom att kombinera Timpris med True Energy appen kan du skapa en personlig laddningsplan i appen och ladda din bil automatiskt när elen är som billigast. Du bestämmer när din bil ska vara färdigladdad så sköter appen resten.

Läs mer här.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon