Timprisavtal Timpris

Timpris är ett elavtal som passar dig som är aktiv och engagerad i din elanvändning. Om du regelbundet följer elpriserna och anpassar din användning efter dessa kan denna avtalsform vara lönsam för dig. Vanligtvis är det billigast under natten och helger samt dyrast på morgonen och kvällen.

Med Timpris får du:

  • Möjlighet att positivt påverka din elkostnad genom att flytta din elanvändning från dyra timmar till timmar då priset är relativt lågt. Genom att använda vår app ser du enkelt hur elpriserna utvecklar sig.

Håll koll på priset

Elpriserna på den nordiska elbörsen Nord Pool beräknas ett dygn i förväg. Du hittar priserna i vår Kraftringen app som du hittar både i App Store och din Google Play butik. Du kan också hitta timpriserna för det kommande dygnet finns att hitta på Nord Pool från cirka klockan 13.00. Observera att priset varierar beroende på i vilket elområde som användningen sker.

Ladda ner Kraftringen appen idag via nedan länkar:

App Store google-play-badge - kopia.png

Se våra avtalsvillkor för elhandel här.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon