Klimatneutral Kyla

Tilläggsprodukten Klimatneutral Kyla är för tillfället under utveckling, och kommer vara anpassad för dig som vill ha bekväm kyla med minsta möjliga klimatavtryck. All vår fjärrkyla tillverkas redan av 100 % förnybara bränslen. För Klimatneutral Kyla har vi gått ett steg längre och tar även hänsyn till de växthusgasutsläpp som uppstår utanför själva produktionen, så som vid tillverkningen av maskiner, byggnader och transporter. Utifrån detta livscykelperspektiv gör vi en heltäckande klimatkompensering som granskas och godkänns av en oberoende tredje part. Med Klimatneutral Kyla har du goda möjligheter att miljöcertifiera din fastighet, t.ex. med Miljöbyggnad Guld.

Vill du veta mer om Klimatneutral kyla? Fyll i intresseanmälan så hör vi av oss inom kort. Att göra en intresseanmälan kostar ingenting och den är inte bindande.

Fyll i intresseanmälan

 

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon