Utveckling av Kraftringen Omni – din nya företagsportal!

Tänk att via en inloggning komma åt allt… eller i alla fall all energidata – med Kraftringen Omni kan du göra just det. I vår nya företagsportal Kraftringen Omni har vi samlat energidata, kunskap om energi och energiläget och sist men inte minst tillgång till Kraftringens expertis.

Kraftringen Omni är den digitala interaktionen mellan ditt företag och Kraftringen, men också mellan Kraftringen och våra partner. På så vis kan vi visualisera och presentera enorma mängder data – som ligger till grund för flera digitala och automatiserade möjligheter. Som företag arbetar vi med lokala, robusta och hållbara energilösningar. Välkommen till Kraftringen Omni!

Varför har vi skapat Kraftringen Omni?

Utvecklingen mot ett alltmer digitalt och hållbart samhälle fortsätter i snabb takt. Vår roll, som din energipartner, är att göra det komplexa enkelt och ta energisystemet från ett tekniskt problem med många komponenter till en begriplig helhet som möter kundens behov och drivkrafter. Med Kraftringen Omni får du överblick och kontroll, men också en mängd kostnadsfria funktioner som kan hjälpa ditt företag eller din BRF att effektivisera energianvändningen.

Vad får du?

Du kommer få tillgång till all din energidata, oavsett vilken fastighet eller produkt. Förbrukning, kostnader och till och med din inomhustemperatur kommer visualiseras på ett enkelt och snyggt sätt – som dessutom går att exportera. Baserat på din data kommer du även kunna se enklare analyser och beställa allt från konsultationer till djupare analyser och energitjänster. Och det bästa med Kraftringen Omni är att företagsportalen kommer att fortsätta utvecklas och erbjuda alltmer baserat på er återkoppling och eventuella önskemål.

Kraftringen Omni är lanserad. Blir gradvis tillgänglig under året!

Under utvecklingen av Kraftringen Omni har vi tagit hjälp av några av våra kunder, från stora tillverkningsföretag, BRF:er med flera nyttigheter till kommuner. Deras insats har varit otroligt värdefull i utvecklingen och den 20 september lanserade vi Kraftringen Omni officiellt för många av testpiloterna.

När blir Omni tillgängligt för alla?

Även om Kraftringen Omni nu är lanserad kommer utrullningen att ske gradvis under året. När det blir dags för din verksamhet att få tillgång till all information inne i Omni kommer vi att skicka en inbjudan till er. Vi kommer att bjuda in till både digitala och fysiska träffar där vi berättar mer om hur ni ska kunna få största möjliga nytta av den nya plattformen. Håll utkik efter din inbjudan!

Frågor om Omni

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Fält markerade med * är obligatoriska.

 

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon