Anslut ert företag till fibernätet

Med Kraftringens öppna stadsnät får ert företag en snabb och trygg fiberuppkoppling, med kapacitet och prestanda som räcker både för idag och för framtiden. Ni väljer själv vilken leverantör ni vill teckna avtal med och vilka tjänster ni vill ha.

Så här går det till att få fiber

Vårt fibernät finns bland annat i kommunerna Lund, Eslöv, Höör, Hörby och Lomma. Om ert företag ligger i ett område där vårt fibernät finns går det sannolikt att koppla in er fastighet. Vi fixar kablarna fram till fastigheten. För att alla på företaget ska få internetanslutning behövs ett lokalt nätverk i fastigheten. Vi rekommenderar gärna en bra leverantör utifrån ert behov.

När det tekniska är på plats behöver ni bara välja leverantörer och tjänster. I tjänsteportalen Zmarket ser ni vilka leverantörer som är anslutna till det öppna stadsnätet, vilka tjänster de erbjuder och vad de kostar. När ni har bestämt er och valt en tjänst som passar företaget börjar den fungera inom ett par minuter. Support och information om tjänsterna får ni från era leverantörer.

Vad kostar det?

Priset för en fiberanslutning beror på var fastigheten ligger. Vi tar gärna fram en offert. Ni betalar en anslutningsavgift när vi kopplar in er fastighet. Därefter betalar ni en månadsavgift för de tjänster ni beställer av era tjänsteleverantörer.

Anslut till fibernätet

Äger ni er fastighet? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er inom kort.

Om ni hyr er lokal behöver ni kontakta fastighetsägare för att se till att fastigheten ansluts till fibernätet.

Intresseanmälan

 

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon