Ny fjärrvärmecentral

Med en fjärrvärmecentral från Kraftringen kan ni känna er trygga med att ni får den värme ni behöver, varken mer eller mindre. Oavsett om ni har planer på att installera en fjärrvärmecentral eller önskar byta en befintlig hjälper vi er.

Att värma hus med fjärrvärme kräver inte mycket engagemang. Varmt vatten levereras till en fjärrvärmecentral genom rör i marken. I fjärrvärmecentralen överförs värmen via två̊ värmeväxlare. I den ena värms vattnet som går ut till elementen och golvvärmen och i den andra värms vattnet som används i kranar och duschar. Fjärrvärmecentralen tar liten plats, är tyst, driftsäker och reglerar automatiskt värmen till huset och varmvattnet.  

Det finns många fördelar med att byta sin fjärrvärmecentral i tid. Dels handlar om att minimera risken för att pumpen stannar helt, dels är nya centraler mer effektiva. Det kan finnas mycket energi att spara genom att byta anläggning.  Har er fjärrvärmecentral några år på nacken? Eller har ni börjat upplever ljudproblem? Då kan det vara läge att investera i en ny fjärrvärmecentral.  

 På Kraftringen erbjuder vi certifierade fjärrvärmecentraler. Vi hjälper er även med att ställa in anläggningen så att ni får önskad drift och funktion i ert värmesystem. Med rätt inställningar, och rätt underhåll kan ni minska effekt- och energibehovet och därmed sänka era kostnader.

Låter det intressant? Kontakta oss om ni vill veta mer!

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon