TimAktiv - Ett smartare timprisavtal

Ett timprisavtal tillsammans med smart styrning ger dig möjlighet att påverka din elkostnad

Om du anpassar din energiförbrukning utifrån när elpriset är lågt har du möjlighet att sänka dina energikostnader. Med vårt timprisavtal TimAktiv i kombination med smarta produkter och apparna AktivVärme samt True Energy kan vi på ett enkelt sätt hjälpa dig på vägen mot effektivare energianvändning samt ge dig möjligheten att påverka din elräkning.

Kanske har du en villa, värmepump eller elbil? Vill få möjlighet att automatiskt värma upp huset eller ladda bilen när elen är som billigast? Då är TimAktiv och de smarta produkterna helt rätt för dig!

Teckna TimAktiv idag och börja använda el under lågprisperioderna på ett smartare sätt!

Vill du ha mer information om vårt timprisavtal eller vart du kan hitta timpriser? Klicka här.

Erbjudande på TimAktiv - teckna senast den 31 mars och få 12 fria månadsavgifter, värde 540 kr!

Här kan du även beställa till Ngenic Tune & Ngenic Track. Leverans inom 4 veckor från beställning!

Beställ
;

TimAktiv ♥ Ngenic

Ett extra bra val för dig med värmepump och vattenburet värmesystem

Med den smarta termostaten Ngenic Tune och tillbehöret Ngenic Track till elmätaren i kombination med vår nya app AktivVärme får du som TimAktiv kund alla verktyg för att båda kunna påverka din elräkning samt få full kontroll på din förbrukning på ett smart och enkelt sätt. Aktivera elprisstyrning i appen samt styrning av värmepump så anpassas energiförbrukning efter elpriserna samtidigt som tjänsten försöker tillgodose din önskade inomhustemperatur.

Läs mer här. 

;

TimAktiv ♥ True Energy

Ett extra bra val för dig med laddbar bil eller egen laddbox

Har du en Tesla, en VW ID eller en egen laddbox? Genom att kombinera TimAktiv med True Energy appen kan du skapa en personlig laddningsplan i appen och ladda din bil automatiskt när elen är som billigast. Du bestämmer när din bil ska vara färdigladdad så sköter appen resten.

Läs mer här.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon