Solceller för din villa

Solceller är en hållbar investering för framtiden, som dessutom kan höja värdet på din villa. I samma sekund som solcellerna kopplas in på nätet börjar de producera el. Under perioder kommer solcellerna att producera mer el än vad du behöver. Då kan du sälja din solel till oss till ett riktigt bra pris.

Kraftringen har under flera år haft ett gott samarbete med Svea Solar, en av landets största inom solcellsinstallationer. Vi har från 1 februari 2023 valt att ta nästa steg och ingå ett djupare partneravtal med Svea Solar som leverantör. Med detta samarbete säkerställer vi och vår partner att du får rätt vägledning i varje steg på vägen för att bli egenproducent av el från solen, allt från rådgivning till färdig installation.

Väljer du Svea Solar genom Kraftringen får du ett väldigt förmånligt avtal på det överskott på el som din solcellsanläggning kommer ha. Spotpris +20 öre per kWh de första 12 månaderna om du är, eller blir elhandelskund hos oss. Läs mer om hur du kan sälja din solel.

Välj ett solcellspaket som passar dig!

Solpanel Essential – en prisvärd lösning

solpanel-essential.jpg

Essential är prisvärd solpanel som erbjuder hög effektivitet, vilket gör den till ett optimalt val för den som söker hög prestanda till ett överkomligt pris.

 • Prisvärd
 • Monokristall panel med mörka celler och svart ram
 • Vitt bakstycke
 • Robust utformning av hög kvalitet
 • 15 års produktgaranti

Från 116 995 kr*

*Baserad på en genomsnittlig villa med 16 paneler (ca 30 kvm). Priset inkluderar moms och grönt bidrag.

Solpanel design - en estetisk kreation

solpanel-design.jpg

Design är en solpanel som kombinerar intelligens, hög effekt och estetisk tilltalande formgivning. Den smälter samman med ditt tak och blir en naturlig del av ditt hem.

 • Stilren helsvart design
 • Robust utformning av hög kvalitet
 • 15 års produktgaranti

Från 121 995 kr*

*Baserad på en genomsnittlig villa med 16 paneler (ca 30 kvm). Priset inkluderar moms och grönt bidrag.

Solpanel Pro – ett fulländat paket

solpanel-pro.jpg

Pro är en högpresterande och hållbar solpanel som utmärker sig på marknaden idag. Med sin eleganta, helsvarta yta och minimala resursanvändning vid tillverkning är Pro en innovativ produkt, gjord för den cirkulära ekonomin.

 • Solenergi för en livstid med 25 års garanti
 • Högsta effektivitet på marknaden
 • Extra robust cellteknologi av förstklassig kvalitet
 • Hållbarhetscertifierad solpanel

Från 167 995 kr*

*Baserad på en genomsnittlig villa med 16 paneler (ca 30 kvm). Priset inkluderar moms och grönt bidrag.

Solcellskalkylator

(Du kommer att skickas vidare till vår partner Svea solars solcellskalkylator)

Vanliga frågor om solceller

Är solceller lönsamt?

Solceller är en smart investering för dig som vill minska dina elkostnader och öka värdet på din villa. Med möjligheten att sälja överskott av din egenproducerade solel till oss kan du till och med tjäna pengar på din investering.

Varför ska jag leasa solceller?

Att leasa solceller kan vara ett alternativ för dig som vill producera egen el men inte vill betala för installationen i förskott. Genom att betala en fast månadskostnad under en leasingperiod kan du minska dina elkostnader och uppgradera till en nyare och mer effektiv modell när leasingperioden är över.

Fler vanliga frågor & svar

Information från Kraftringen Energi AB

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon