Erbjudande på elhandelsavtal

Vi bjuder på de första 24 månadsavgifterna (värde 1 080 kr)

Unikt erbjudande till dig som är HSB-medlem!

På Kraftringen har vi som mål att leda utvecklingen av framtidens energi och redan idag är all el vi säljer förnybar. Som HSB-medlem får du tillgång till ett unikt erbjudande som ger dig 24 fria månadsavgifter, värde 1 080 kr (ord.pris 45 kr/mån), när du antingen tecknar vårt elhandelsavtal El från trakten eller vårt rörliga elhandelsavtal.

HSB-RGB-Neg-2019.png

El från trakten

El från trakten är ett elhandelsavtal för dig med extra höga miljökrav. Med El från trakten kan du som kund välja förnybar el som producerats lokalt i Skåne, från biomassa, vind och sol. Den största anläggningen är vårt bioeldade kraftvärmeverk i Örtofta, bara någon kilometer utanför Eslöv. Här har vi stenkoll på produktionsprocessen som uteslutande sker med förnybara och återvunna bränslen. El som är lokalproducerad är dessutom extra viktigt här i södra Sverige, där behovet överstiger tillgången. Volymen el vi producerar är begränsad, så passa på och teckna ditt nya avtal redan idag om du vill vara säker på att få lokalproducerad el! Läs mer om El från trakten här.

Rörligt elhandelsavtal

Ett rörligt elpris ändras varje månad. Ibland går priserna upp och ibland ner. Vanligtvis är rörligt elpris som lägst under vår och sommar för att sedan bli högre under höst och vinter då elanvändningen ökar. Hos oss är vårt rörliga elpris löpande utan bindningstid. Läs mer om rörligt elpris här.

Aktuella elhandelspriser hittar du här.

*Erbjudande gäller endast nya kunder, till och med den 31 augusti 2022 samt endast på webben via nedan formulär.  

 

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon