Erbjudande på elhandelsavtal

Vi bjuder på de 12 första månadsavgifterna - Värde 540 kr

På Kraftringen har vi som mål att leda utvecklingen av framtidens energi och redan idag är all el vi säljer förnybar. För dig som gjort en adressändring på adressandring.se har vi ett unikt erbjudande som ger dig 12 fria månadsavgifter, värde 540 kr (ord.pris 45 kr/mån), när du antingen tecknar vårt timprisavtal TimAktiv eller vårt rörliga elhandelsavtal El från trakten.

TimAktiv eller El från trakten?

Om du anpassar din energiförbrukning utifrån när elpriset är lågt har du möjlighet att sänka dina energikostnader. Med vårt timprisavtal TimAktiv i kombination med smarta produkter och apparna AktivVärme samt True Energy kan vi på ett enkelt sätt hjälpa dig på vägen mot effektivare energianvändning samt ge dig möjligheten att påverka din elräkning. Kanske har du en villa, värmepump eller elbil? Vill få möjlighet att kunna ladda din bil automatiskt när elen är som billigast eller kunna styra samt få en överblick över uppvärmningen av ditt hus direkt i mobilen? Då är TimAktiv och de smarta produktern helt rätt för dig!

Om du istället vill ha ett rörligt elpris där priset varierar varje månad bör du istället kika på vårt elhandelsavtal El från trakten. El från trakten är ett rörligt elhandelsavtal för dig med extra höga miljökrav. Med El från trakten kan du som kund välja förnybar el som producerats lokalt i Skåne från Kraftringens kraftvärmeverk, vindkraftverk och solpark. Och eftersom Kraftringen är kommunägt kan du också vara säker på att överskottet från intäkterna går till välgörande lokala initiativ.

På nedan länkar kan du läsa mer om både TimAktiv i kombination med smarta produkter och tjänster samt om El från trakten. Våra aktuella priser hittar du här.

Teckna ditt elhandelsavtal här!

Här kan du som väljer TimAktiv även beställa till tilläggsprodukterna Ngenic Tune & Ngenic Track

Beställ
;

TimAktiv ♥ Ngenic

Ett extra bra val för dig med värmepump och vattenburet värmesystem

Med den smarta termostaten Ngenic Tune och tillbehöret Ngenic Track till elmätaren i kombination med vår nya app AktivVärme får du som TimAktiv kund alla verktyg för att båda kunna påverka din elräkning samt få full kontroll på din förbrukning på ett smart och enkelt sätt. Aktivera elprisstyrning i appen samt styrning av värmepump så anpassas energiförbrukning efter elpriserna samtidigt som tjänsten försöker tillgodose din önskade inomhustemperatur.

Läs mer här. 

;

TimAktiv ♥ True Energy

Ett extra bra val för dig med laddbar bil & egen laddbox

En egen laddbox i kombination med TimAktiv och den kostnadsfria appen True Energy ger dig många fördelar. Du kan skapa en personlig laddningsplan i appen och ladda din bil automatiskt när elen är som billigast. Du bestämmer när din bil ska vara färdigladdad så sköter appen resten.

Läs mer här.

;

El från trakten

Ett rörligt elhandelsavtal med förnybar el från hjärtat av Skåne

El från trakten är ett elhandelsavtal för dig med extra höga miljökrav. Med El från trakten kan du som kund välja förnybar el som producerats lokalt i Skåne, från biomassa, vind och sol. Den största anläggningen är vårt bioeldade kraftvärmeverk i Örtofta, bara någon kilometer utanför Eslöv. Här har vi stenkoll på produktionsprocessen som uteslutande sker med förnybara och återvunna bränslen.

Läs mer här.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon