Lägesrapport stormarna Gorm och Helga, söndag kväll

Kraftringens medarbetare har arbetat hela helgen för att lösa de skador på elnäten stormarna Gorm och Helga orsakat. Idag söndag är samtliga högspänningsfel avhjälpta, det kan dock fortfarande förekomma lågspänningsfel. Arbetet med att åtgärda kvarstående lågspänningsfel återupptas under måndagen.

Samtliga områden i Kraftringens elnät som drabbats av strömavbrott efter stormara Gorm och Helga har nu åter högspänning i elnäten. Under måndagen fortsätter arbetet med de lågspänningsfel som fortfarande kan förekomma. De kunder som fortfarande saknar ström ombeds rapportera det på telefon 020-556600 så att vi kan hjälpa dig så snart som möjligt. Kraftringen vill uppmana allmänheten att inte gå nära ledningar som ligger på eller nära marken.

Förutsatt att vädret så tillåter planerar Kraftringen att under måndagen inspektera elnäten runt Hörby, Ljungbyhed och Klippan med helikopter.

​Kraftringens medarbetare har arbetat hela helgen för att lösa de skador på elnäten stormarna Gorm och Helga orsakat. Idag söndag är samtliga högspänningsfel avhjälpta, det kan dock fortfarande förekomma lågspänningsfel. Arbetet med att åtgärda kvarstående lågspänningsfel återupptas under måndagen.
På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon