Kraftringen är ett karriärföretag!

För fjärde året i rad har Kraftringen blivit utnämnt till ett karriärföretag. Cirka 1 000 företag och organisationer i Sverige deltar årligen i urvalsprocessen och betygsätts av en jury bestående av experter inom HR, karriärrådgivning och marknadsföring. Juryn tittar på faktorer som organisationens karriärsidor på webben, närvaro och kvalitet i sociala medier, aktiviteter gentemot studenter och Young Professionals samt attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar. Därefter väljs 200 företag ut som starkast sticker ut på områdena.

Juryns motivering:
”Kraftringen är en familjär arbetsgivare där medarbetarna är deras viktigaste tillgång. Med goda utvecklingsmöjligheter är man garanterad en trygg arbetsplats. Med brett val av tjänster välkomnas olika kompetenser. I deras externa kanaler lyckas Kraftringen förmedla deras budskap på ett stilrent sätt. De levererar genomtänkt storytelling som lätt fångar ens intresse. Vi kan tydligt se att Kraftringens företagskultur är av bästa slag. Bra jobbat!”

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon