Mat för hjältar – första luncherna till sjukhuset levererade idag

Coronaviruset sprider sig snabbt och så även osäkerheten för hur livet kommer att se ut när det här är över. Sanningen är att ingen vet. Vad vi vet är att alla måste bidra, att vi måste samarbeta och visa omtanke om varandra i kristider som dessa.

Våra erfarenheter av krisberedskap under stormar och storstörningar har lärt oss att i utmanande tider behöver vi hjälpas åt. Att vår bransch inte är den hårdast drabbade den här gången innebär inte att vi kan sitta med armarna i kors. Vi insåg att vi kunde vara en hjälpande hand för både konkurshotade restauranger och hårt arbetande sjukhuspersonal och tog därför initiativet till satsningen #matförhjältar.

Initiativet innebär att Kraftringen under april månad kommer att stödköpa 2000 luncher av olika lokala krögare i våra ägarkommuner (Lund, Eslöv, Hörby och Lomma) och skänka dem till personalen på Sus, Skånes universitetssjukhus, i Lund.

På så sätt hoppas vi hjälpa dubbelt – både restaurangerna och sjukhuspersonalen. Så kan vi hjälpa till att hålla Sverige rullande. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Tillsammans har vi kraften att förändra.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon