Kraftringen är ett karriärföretag!

För tredje året i rad har Kraftringen blivit utnämnt till ett karriärföretag. Cirka 1 000 företag och organisationer i Sverige deltar årligen i urvalsprocessen och betygsätts av en jury bestående av experter inom HR, karriärrådgivning och marknadsföring. Juryn tittar på faktorer som organisationens karriärsidor på webben, närvaro och kvalitet i sociala medier, aktiviteter gentemot studenter och Young Professionals samt attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar. Därefter väljs 100 företag ut som starkast sticker ut på områdena.

Juryns motivering:
”Med en unik företagskultur och ett stort engagemang för sina medarbetare och dess utvecklingsmöjligheter arbetar Kraftringen attraktivt med Employer Branding. Genom att satsa på utbildningar och innovativa lösningar utses härmed Kraftringen till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.”

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon