Kraftringen majoritetsägare i Skånska Energi

Vid utgången av den förlängda acceptperioden står det klar att Kraftringen har fått accept från en majoritet av aktieägarna i Skånska Energi och kommer att  bli innehavare av totalt 63 procent av aktiekapitalet och 65 procent av rösterna.

Samtidigt förlängs acceptfristen till 12 november för de som ännu inte accepterat erbjudandet. Inom kort kommer Kraftringen även begära kallelse till en extra bolagsstämma.

Vi ser en stark affärslogik och är övertygade om att Kraftringen och Skånska Energi passar bra ihop och blir starkare tillsammans. Samgåendet stärker våra gemensamma möjligheter att ge kunderna ett konkurrenskraftigt och hållbart erbjudande.

- Det är glädjande att så många aktieägare har accepterat vårt erbjudande. Jag är övertygad om att Kraftringen och Skånska Energi gemensamt kommer kunna erbjuda ännu bättre lösningar, till gagn för såväl kunder som för medarbetare och ägare, säger Kraftringens vd Sezgin Kadir.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon