Till startsidan
Translate

Avklarat: Avbrott i leverans av fjärrvärme i Lund

Senast uppdaterad: 2017-05-07 15.35

Avklarat: 2017-05-07 15.35

Arbetet med omläggning av fjärrvärmenätet i Lund är avslutat och leverans av värme och varmvatten fungerar som vanligt igen.

Uppdatering: 2017-05-07 14.04

Fastigheterna på Svartbrödersgatan, Botulfsgatan, Vårfrugatan samt de fastigheter på Skomakargatan som inte aviserats om dagens avbrott får tillbaka leverans av värme och varmvatten senast kl tre idag.

Övriga fastigheter på Skomakaregatan samt fastigheter på Kiliansgatan, Magle Lilla kyrkogata, Magle Stora kyrkogata Laboratoriegatan, Mårtenstorget och Östra Mårtensgatan får tillbaka leverans av värme och varmvatten senare under eftermiddagen.

Uppdatering: 2017-05-07 10.17

Idag söndag genomför Kraftringen en omläggning av fjärrvärmenätet i Lund. Under den tiden upphör leveransen av värme och varmvatten i delar av Lund.                  

Fastighetsägare på Kiliansgatan, Skomakaregatan, Magle Lilla kyrkogata, Magle Stora kyrkogata Laboratoriegatan, Mårtenstorget och Östra Mårtensgatan är aviserade om avbrottet.

På grund av tekniska problem påverkas tyvärr också fastighetsägare på Svartbrödersgatan, Botulfsgatan, Vårfrugatan samt fler fastigheter på Skomakargatan än vad tidigare aviserats.
Vi återkommer när vi vet hur långt avbrottet blir.

Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]