Till startsidan
Translate

Avklarat: Fjärrvärmeavbrott på Uardavägen i Lund

Senast uppdaterad: 2017-04-20 11.28

Avklarat: 2017-04-11 18.32

Efter ett omfattande reparationsarbete har vi nu åtgärdat felet i fjärrvärmenätet och levererar åter fjärrvärme till de kunder som haft fjärrvärmeavbrott sedan i förmiddags. Vi räknar med att det tar en dryg timme innan berörda kunder upplever full leverans av värme och varmvatten igen. 

Uppdatering: 2017-04-11 14.46

Under reparationsarbetets gång har det visat sig att felet är mer omfattande än vi initialt uppskattade. Vi arbetar fortfarande med att åtgärda felet varför avbrottet blir längre än beräknat för berörda kunder. I nuläget har vi svårt att uppskatta hur lång tid reparationsarbetet kommer att ta, varför vi inte heller kan ange en tid för när vi kan koppla på fjärrvärmen i det berörda området igen. 

Nytt avbrott: 2017-04-11 10.06

Strax innan klockan 10.00 inträffade en läcka i fjärrvärmenätet, vilket lett till att vi stängt av fjärrvärmen på delar av Uardavägen i Lund. Vi räknar med att reparationsarbetet tar 3 timmar och att vi kan koppla på fjärrvärmen för de berörda kunderna igen cirka klockan 13.00 idag. 

Under tiden för avbrottet upphör leveransen av värme och varmvatten.

Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]