Till startsidan
Translate

Avklarat: Strömavbrott i Sebbarp

Senast uppdaterad: 2016-07-31 12.22

Avklarat: 2016-07-31 12.22

Felsökningsarbetet är nu avslutat och efter ett säkringsbyte har samtliga kunder fått tillbaka strömmen vid tolvtiden. Tyvärr är det fortfarande inte helt klarlagt vad som orsakade avbrottet. Vi hoppas att fler störningar inte kommer att uppstå i stationen, men skulle det inträffa kommer vi troligtvis att sätta ut ett reservaggregat till berörda kunder. Vi ber verkligen om ursäkt för de problem som dagens och tisdagens avbrott ställt till med för våra kunder.

Nytt avbrott: 2016-07-31 08.52

Tyvärr har vi återigen fått ett strömavbrott som berör 5 kunder i Sebbarp söder om Hörby. I tisdags bytte vi transformatorn men nu har det alltså återigen uppstått en problem med den berörda stationen. Vår personal arbetar för fullt med att hitta problemet och medan felsöknings- och reparationsarbetet pågår kan ytterligare kunder i närområdet drabbas av tillfälliga avbrott. Vi beräknar att strömmen ska vara tillbaka runt kl.13 i eftermiddag.

Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]