11/4: Brädspelskväll med Kraftringen Nät!

Kraftringen Nät hanterar våra el- och gasnät. Fram till 2030 kommer vi investera ca 3,5 miljarder kronor för att framtidssäkra våra nät och möjliggöra omställningen till ett förnybart och elektrifierat samhälle. Är du nyfiken på vår verksamhet och vill samtidigt ha en SPÄNNANDE utmaning med chans att bli svensk mästare?

Den 11 april klockan 17.00 till ca 21.00 anordnar vi en brädspelskväll där du kan komma och tävla om vem som bygger det absolut bästa elnätet i brädspelet Power Grid! Och inte bara det, de spelare som har högsta poängen från kvällen spelar en snabb finalrunda av spelet Power Grid – The card game och vinnaren där blir 2024 års svenska mästare!

Detta blir tredje året i rad som Kraftringen arrangerar SM i Power Grid. I år blir lokalen vårt huvudkontor på Råbyvägen 37 i Lund.

Vi bjuder även på något att äta och lite information om vår verksamhet – kanske något för dig som funderar på var du vill göra exjobb eller söka ferieplats? För dig som är nyfiken erbjuder vi även ett studiebesök på södra mottagningsstationen i samband med tävlingen. SM är en viktig del av Lunds elförsörjning sedan den byggdes 1960. Här tar vi emot högspänning från regionnätet och förser en stor del av Lund med el.

OBS! Evenemanget har begränsat antal platser och vi behöver din anmälan senast den 9 april så att vi kan beställa mat -  anmäl dig här!

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon