Till startsidan
Translate

Våra elfordon

Våra elfordon
På Kraftringen använder vi elfordon när vi kör mellan våra kontor och produktionsanläggningarna i Lund. Vi har elbilar, elcyklar och en elmoped. De är alla bokningsbara så att all vår personal har möjlighet att köra dem när de behöver.

Viktig pusselbit i miljöarbetet

Våra elfordon är viktiga pusselbitar i vårt miljöarbete som spänner över stort som smått. Stort är att vi arbetar aktivt för att minska utsläppen från våra produktionsanläggningar och smått är att köpa in elfordon som vår personal kan använda när de behöver ta sig från punkt A till B.

Att köra elbil innebär en väldigt låg energikostnad – cirka 2 kronor per mil. Elbilarna släpper inte ut några partiklar eller avgaser, och dessutom är det väldigt roligt att köra elbil!

Laddstolpar

Vi på Kraftringen bidrar till att bygga den infrastruktur som krävs för att det ska fungera i vardagen att köra laddbar bil. Här kan du läsa mer om våra erbjudanden för att ladda elbil hemma, på jobbet eller på stan.  

Mer om elbilar

  • Visste du att den första elbilen byggdes redan på 1800-talet
  • Antalet laddbara bilar i Sverige fördubblas varje år
  • Om all världens bilar skulle vara elbilar så motsvarar det ändå bara en ökning av världsförbrukningen av el med 5 %
  • Bränslekostnaden för en elbil är mindre än 2 kronor* per mil

* Baserat på ett elpris på 1 kr/kWh

Har du några frågor?

Du är alltid välkommen att ringa oss på 020-32 61 00 eller skicka e-post till oss om du undrar över något.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]