Bli en attraktiv arbetsgivare med laddstationer för elbilar på jobbet

Att ge dina anställda möjlighet att enkelt ta elbilen till jobbet är en stor fördel. Genom att erbjuda elbilsladdare kan du öka din attraktionskraft och vara en föregångare inom e-mobilitet. Dina medarbetare är din viktigaste resurs!

Ett företag som värnar om sina medarbetare uppfattas som en attraktiv arbetsgivare och medarbetarna presterar bättre. Undersökningar visar dessutom att de yngre generationerna föredrar företag som engagerar sig och tar ställning i samhällsfrågor som miljö, hållbarhet och socialt ansvar.

Elbilsladdare är en medveten framtidsinvestering som på ett enkelt sätt visar företagets hållbarhetsvärderingar och sociala ansvarstagande. Med elbilsladdare på arbetsplatsen ger du dina medarbetare de bästa förutsättningarna för ett flexibelt och miljömedvetet resande.

Möjlighet att ta betalt för elen i företagets elbilsladdare

Våra elbilsladdare anpassas helt utifrån ditt behov. Om du vill ta betalt för den el som laddas i företagets elbilsladdare så är det möjligt. Genom RFID-identifiering med laddkort vet vi vem som har laddat och i vilka volymer. För att göra det så enkelt som möjligt för dig skapar den anställde ett laddkonto hos vår partner Eways via eways.se där sedan den anställde debiteras för sin laddning månadsvis och intäkternsa från laddning kommer er tillhanda två gånger per år.

Elbilsladdning ska förmånsbeskattas. Skulle du som arbetsgivare vilja ge laddning som förmån till dina anställda, erbjuder vi också tjänster för enkel hantering av detta via våra elbilsladdare. Läs mer om förmånsbeskattning på Skatteverkets webbplats.

Läs också om hur du kan låta dina kunder ladda sina elbilar när de besöker dig.

På den här sidan visar vi en inbäddad chatt. För att du ska få se chatten måste du godkänna att vi använder funktionella cookies på din dator. Klicka på knappen Cookie-inställningar för att justera inställningarna.
chat-bubble-icon