Till startsidan
Translate

Välj Sol – en hållbar kraft för framtiden

Välj Sol som tillval till ditt elhandelsavtal

När du tecknar elavtal med oss kan du välja Sol som tillval. Det innebär att vi köper in 100 % solkraft motsvarande den mängd el som du använder. 

Till skillnad från vattenkraften i Sverige är solkraften utbyggbar och vi har goda förutsättningar för att producera solel. Idag är 9 av 10 svenskar positivt inställda till solceller och vi märker ett mycket stort intresse för att skaffa solceller. Alla har dock inte möjlighet att ha egna solceller och därför lanserar vi nu Sol som tillval till ditt elhandelsavtal. På detta sätt får alla en möjlighet att ta del av solens kraft.

Med vårt miljötillval Sol bidrar du till ett hållbart energisystem idag och för framtida generationer. 

Vill du teckna avtal med oss?

Om ditt företag har en förbrukning på under 100 000 kWh om året kan du teckna elavtal direkt här på webben. Observera att alla priser är inklusive moms. Om ditt företag har en förbrukning på över 100 000 kWh om året kontakta din personliga säljare. Har du ingen personlig säljare, slå en signal till kundservice på 020-32 61 00 så ordnar vi det.

Vill du teckna ett miljöval till ditt nuvarande avtal? Ring kundservice så ordnar vi det.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]