Till startsidan
Translate

Lunds Bilpool

Tillhör du dem som hellre går, cyklar eller tar bussen till jobbet? Som bara behöver en bil ibland, kanske när du ska storhandla, köra till stugan över helgen eller göra en utflykt till vännerna på landet. Och som tycker om när man är rädd om miljön? Då är Lunds Bilpool något för dig!

I bilpoolen har du tillgång till bil närhelst du behöver. Samtidigt slipper du parkera och ta hand om den när du inte använder den.

Välj gärna gasbilen när du ska ut och köra

Du bokar bil enkelt via nätet och du väljer mellan flera märken och modeller, stora och små, fina, fräscha och säkra. Välj gärna ett av de senaste bidragen till bilpoolen – en fordonsgasdriven Volkswagen Touran Eco Fuel. Vi på Kraftringen använder bilen på dagtid och Lunds Bilpool använder den på kvällar och helger.

Vill du veta mer om hur du gör för att bli medlem, om vilka bilar som finns i poolen eller bara är nyfiken på hur det fungerar i praktiken, titta gärna på deras webbplats, www.lundsbilpool.nu/

Har du några frågor?

Du är alltid välkommen att ringa oss på 020-32 61 00 eller skicka e-post till oss om du undrar över något.

 


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]