Till startsidan
Translate

Ses vi på Borgeby fältdagar?

2017-06-15 15.02

Den 28-29 juni är det dags för Borgeby fältdagar – en mässa för lantbrukare i södra Sverige. Kraftringens solcellsexperter kommer att finnas på plats båda dagarna för att prata solceller för lantbruk. Låt oss räta ut dina frågetecken och berätta allt du behöver veta om solenergi innan du beställer din solcellsanläggning!

Om du redan på mässan bokar in oss för en teknisk besiktning av ditt tak, och beställer en solcellsanläggning på över 9 kW innan 31 augusti så bjuder vi dessutom på en elcertifikatmätare. Vi ses i monter M22!

Solskensmorgon med Lars Andrén

Den 29 juni klockan 10.00 kommer vi att anordna en solcellsmorgon i seminarietälten på Borgeby fältdagar. Under seminariet berättar Lars Andrén, Sveriges mest anlitade energiföreläsare, om hur solenergi kan bidra till en bättre framtid genom hållbar och trygg energiproduktion. Du får också möjlighet att få svar på just dina frågor om solpaneler och solelsproduktion. 

Läs mer om Borgeby fältdagar på www.borgebyfaltdagar.se och på deras Facebook-sida

Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]