Till startsidan
Translate

Lär känna Kraftringen

Pratbubblor med värdeorden mod, ansvar och engagemangAtt arbeta på Kraftringen innebär att dela vår värdegrund och att aktivt arbeta tillsammans med att levandegöra den i vardagen. Hur vi beter oss mot varandra och mot våra kunder är det som ger oss framgång och som hjälper oss uppfylla vår vision om att vara framtida generationers energileverantör.

Mod – vi vågar

För oss innebär det till exempel att vi är kreativa och innovativa genom att tänka om och tänka nytt. Vi försöker hela tiden förbättra och utveckla både interna processer och vårt erbjudande till våra kunder.

Ansvar – vi vill

För oss innebär det till exempel att vi tar ansvar för varandra, företaget, kunden, och vår gemensamma framtid för att kunna leda en hållbar regional utveckling. Tar vi alla ansvar och hjälps åt skapar det en arbetsglädje och en positiv miljö för både medarbetare och kunder!

Engagemang – vi kan

För oss innebär det till exempel att vi är proaktiva och ständigt arbetar för att skapa en lärande organisation. Vi arbetar mycket i projektform och det ger möjlighet till medarbetare från olika delar av organisationen att delta och påverka, vilket i sin tur skapar utveckling för samtliga parter. 

Har du några frågor?

Du är alltid välkommen att ringa oss på 020-32 61 00 eller skicka e-post till oss om du undrar över något.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]