Delbetala dina tjänster hos oss

2016-12-29 11.00

Funderar du på att investera i solceller, fiberanslutning eller fjärrvärme? Vi vill gärna underlätta för våra kunder att göra kloka investeringar. Vi har därför inlett ett samarbete med Ecster, som gör det möjligt för dig att delbetala dina tjänster hos oss.

Med Ecster kan du smidigt och fördelaktigt dela upp betalningen på ett visst antal månader, istället för att betala hela köpet på en gång. Du kan närsomhelst amortera extra eller slutbetala hela lånet. Du ansöker om delbetalning genom att kontakta kundservice på 020-32 61 00 eller skicka ett meddelande till oss.

Ta del av finansieringserbjudandet

Ecster erbjuder delbetalning för följande tjänster: solceller, fiberanslutning och fjärrvärme. Välj den tjänst som du är intresserad av och läs mer om erbjudandet:

Ecster – en del av Handelsbanken

Ecster är en del av Handelsbankenkoncernen. Kreditgivare är Handelsbanken Finans. Läs mer om tjänsten på ecster.se.

Kontakta oss

Har du några frågor är du välkommen att kontakta kundservice på 020-32 61 00 eller genom att skicka ett meddelande till oss.

Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]