Klosterhusen

Fiber i Klosterhusen

Nu har Kraftringens kampanj på Klosterhusen avslutats med ett lyckat resultat! Området uppnådde önskad intressenivå och vi kommer gå vidare mot byggnation under 2016. Har du ännu inte anmält ditt intresse kan du fortfarande lämna det till oss.

Genom fiberkabelanslutningen får du tillgång till en enorm kapacitet för TV, internet och telefoni – som täcker såväl dagens som framtidens behov. Med vårt fibernät väljer du dessutom fritt tjänsteleverantör. På det sättet kan du alltid få det avtal som passar dig bäst. Mer information om tjänsteleverantörerna, utbud och månadsavgifter finns i Stadsnätsportalen.

Erbjudande

Vi erbjuder fiberanslutning i två olika modeller. En komplett som inkluderar allt schaktningsarbete och inkoppling samt att vi återställer din tomt, och en där du själv står för schaktningsarbetet på din tomt.

Se erbjudandet här.

Utbyggnadsplan

För att orsaka så få störningar i vardagen som möjligt planeras utbyggnaden för att sammanfalla med eventuella andra grävarbeten på platsen. Vi kommer kalla till projekteringsmöte i god tid innan arbetet påbörjas i just ditt område.

Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att  höra av dig till våra säljare, vardagar kl. 08.00-12.00, på telefon 010-122 72 00 eller e-post oppetstadsnat@kraftringen.se.

Karta över området

Karta över Klosterhusen

Statusuppdatering

Nedan finner du information om status i ditt område. Senast uppdaterad 2016-03-18.

Område avtalsnivå:
45 %

Intresseanmälan

Klicka här för att göra din intresseanmälan.


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]